Канзас: Видео показва полицейска атака в дома на 98-годишния издател на вестник Marion County Record, който почина на следващия ден

...
The Marion County Record, собственост на семейство Майер, каза, че
Коментари Харесай

The Marion County Record, собственост на семейство Майер, каза, че видеото започва едно и също -половин час след пристигането на полицията в дома и приключва, когато се твърди, че служителите са прекъснали интернет връзката.

Офисът на вестника и домът на член на Общинския съвет бяха нападнати в същия ден, след като местен ресторантьор заяви, че публикацията е незаконна достъп до информация за нея.

Прочетете повече в Sky News:
Издадена е заповед за арест на мъж, обвинен в прострелване на черен тийнейджър в главата
Тълпи от посетители пътуват до Мисури, за да видят и докоснат монахинята неразлагащ се труп

Прокурор по-късно каза, че няма достатъчно доказателства, които да оправдаят претърсванията и премахването на електроника - включително мобилен телефон и компютри - от къщата. Устройствата бяха върнати на 16 август.

В изявление, публикувано миналата седмица, вестникът казва, че г-жа Майер е била „стресирана извън границите на възможностите си и съкрушена от часове на шок и мъка“ след нападенията.

The Marion County Record също съобщи, че докладът на съдебния лекар "изброява гнева и безпокойството, изпитани от [г-жа Майер], като причина за смъртта й".

Вестникът планира да заведе дело за набези. Междувременно Бюрото за разследване на Канзас продължава да проверява действията на изданието.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР