The Division 2 се превърна в огромен успех за Ubisoft.

...
The Division 2 се превърна в огромен успех за Ubisoft.
Коментари Харесай

Отложиха излизането на следващия експанжън за The Division 2

The Division 2 се трансформира в голям триумф за Ubisoft. Любопитно изявление се появи по-рано тази година от Яник Баншеро, шефът на играта, който разкри, че първичните проекти на френското студио за The Division 2 са били поддръжката за играта да се приключи в края на 2020. А в този момент, три години по-късно се намираме на прага на нов експанжън за заглавието и по всичко проличава, че живота на The Division 2 ще продължи и в бъдеще. Споменавайки Project Resolve обаче, въпросният експанжън, тази седмица се появи една не толкоз приятна вест към него. Излизането му е забавено за 2025.

„ Започването на работата по Project Resolve означаваше, че нашият екип би трябвало да сътвори една солидна основа, което засегна някои от проектите, които към този момент бяхме оповестили. Следвайки сегашния сезон, Година 5 Сезон 3: Vanguard ще се появи през февруари 2024. Той ще включва цялостните механически усъвършенствания от Project Resolve, както и естественото сезонно наличие, което може да очаквате – новия Manhunt и Apparel събитието, сезонния пропуск. Всичко това значи, че трябваше да вземем сложното решение да преместим излизането на експанжъна за 2025 “, изяснява Раду Недеа, водещ продуцент на букурещкия клон на Ubisoft.

Project Resolve е огромен план за Ubisoft като е ориентиран главно към усъвършенстване на техническото показване на играта, налагане на по-голям баланс, усъвършенствания на PvP и PvE съставените елементи. Що се отнася до бъдещето на поредицата, Ubisoft оповестиха, че работата по The Division 3 към този момент е стартирала, а тази по The Division Resurgence и The Division Heartland върви по проект.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР