The Antiques Roadshow разкри част от телевизионната история през уикенда

...
The Antiques Roadshow разкри част от телевизионната история през уикенда
Коментари Харесай

Гостът на Antiques Roadshow беше зашеметен от огромната стойност на сценария на Dad`s Army, той беше надарен като стажант в BBC

The Antiques Roadshow разкри част от телевизионната история през уикенда - като посетител сътвори ръчно написан сюжет на типичен комедия „ Армията на баща “, провокирала екстаз от специалистите.

Дългогодишното ревю за антики беше в Roundhay Park в Лийдс в неделя, като гостите донесоха набор от предмети, които да бъдат оценени и оценени от специалистите. Но Клайв Фарахар остана учуден, когато един посетител му даде копие от сюжета на Dad’s Army.

Много обичаната военновременна комедия се излъчва в продължение на девет сезона по BBC - излъчва се от 31 юли 1968 година до 13 ноември 1977 година и се състои от впечатляващите 80 епизода. Шоуто с присъединяване на Артър Лоу в ролята на капитан Джордж Мейнуоринг, който отговаряше за нещастна група доброволци от локалната защита, които защитаваха Англия от нацистите по време на Втората международна война.

Клайв беше изумен да види ръкописни страници, оформящи сюжет от един от епизодите - и призна, че не е сигурен по какъв начин да о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР