Tези зодии просто не могат да приемат цялата истина. Те

...
Tези зодии просто не могат да приемат цялата истина. Те
Коментари Харесай

От тях ли сте: 4 зодии, които не могат да понесат истината

Tези зодии просто не могат да одобряват цялата истина. Те не са задоволително мощни прочувствено, с цел да чуят избрани самопризнания, с цел да се оправят със суровата истина и да одобряват нещата такива, каквито са. Затова, постоянно се заблуждават и живеят в лична действителност, написа teenproblem.net. Ето кои са те, съгласно " Pink Villa ".

Рак

Раците са доста подозрителни и много мъчно стартират да имат вяра на хората. Винаги са изпълнени със подозрения. Много чувствителни знаци, които обичат мощно и са елементарно раними. Обиждат се и се засягат елементарно. Когато някой им каже истината, на Раците им е мъчно да повярват с цялото си сърце. Съмняват се, до момента в който сами не се убедят. Освен това, мъчно одобряват, че някои отрицателни неща за тях може да са правилни - наскърбяват се и отхвърлят.

Дева

Тези зодии премислят прекомерно доста! Те проучват всеки един подробност, изследват деликатно нещата, размишляват много над определни обстановки и от време на време прекаляват. Така те ненужно се тревожат. Тъй като също се съмняват във всичко и се доверяват единствено на себе си, мъчно им е да одобряват суровата истина. Не могат да се оправят с прекомерната искреност, постоянно мислят, че някой ги лъже. Живеят в своята черупка, надалеч от действителността.

Везни

Проблемът при тях е, че все едно си живеят в собствен фиктивен баснословен свят, във фантазиите и фантазиите. Везните обръщат внимание единствено на неща, които са розови, занимателни, които ги карат да са щастливи и радостни. Така подценяват същинските проблеми; бягат от нещата, които им се виждат прекомерно скучни, сиви или трагични. Не могат да се изправят лице в лице с истината, когато тя е прекомерно жестока. Пренебрегват я и се вършат, че не я виждат.

Риби

Не е загадка, че водните Риби имат накриво възприятие за действителност. Те са зодиите, които най-често си фантазират, показват си разнообразни обстановки, мечтаят доста и самоуверено. Представят си света като пъстър, пъстър, ярък, в който всеки обича всеки и всеки си оказва помощ. Много са благи, от време на време наивни и състрадателни, по тази причина мъчно одобряват жестоката истина. Не желаят да видят неприятното, живеят в фантазиите и се изолират от релаността.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР