Тези отидоха и източиха един язовир - да се снимат

...
Тези отидоха и източиха един язовир - да се снимат
Коментари Харесай

Борисов: Киро Язовира искаше да източи язовир в Севлиево - това е новата харвардска политика |

Тези отидоха и източиха един язовир - да се снимат с него! Там един Киро Язовира ли, по какъв начин му викат, доста искаше да покаже и други язовири - прати в Севлиево да източат един язовир. Само че нашите го усетиха. Томислав Дончев отиде с вестник, с датата, сподели цялостния язовир - и чакаме да отидат да го източат. Те го източваха 7-8 дни. Обаче се усетиха, че ги дебнем и стопираха крановете. И отново се изпълни. Ей това е Харвард, това е новата харвардска политика, заяви ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията в Пазарджик.

Той е безапелационен, че " Бойко Рашков - като началник на кандидат-президентския щаб - е претрупан да прави цялата мръсна работа. А съветникът на Радев по антикорупция Пламен Узунов има задачата да прибира торбата с благодарностите ".

Рашков е като лъжливото овчарче. Подслушвали сме, яли сме хора, купували сме гласове. И нито едно доказателство за всичко това – дни преди края на акцията. А пък един различен министър от Харвард точи язовири, сподели водачът на ГЕРБ.

Жалко, че медиите не намират време да проверяват Спецов и сътрудниците му, парцелите на Рашков, хората в митниците, в разплащателните организации. Новите-стари политици стопираха „ Хемус “, санирането и огромните инфраструктурни планове по места. Наясно са, че ще ръководят малко. Затова в този момент ще откраднат каквото могат! А в това време нас упрекват. За такива хора народът е измислил израза " Крадецът вика: дръжте крадеца ", заяви Борисов.

Събрали са се всички против ГЕРБ, тъй като по единично са слаби. Но даже и обединени, не са построили и 1% колкото нас, твърди някогашният министър председател.

Опасявам се, че водени от страстта, хората се подлъгват по популисти. Станислав Трифонов за 2 акции се появи един път. И даже в задатък дезертира от отговорност. Ще постави някой за министър председател и след това ще се отхвърли от него. Както Христо Иванов направи с кметицата на " Красно село ". Но отговорност не се носи по този начин. Носи се от водача. И то персонално! Затова е толкоз значимо да победим. Този път борбата е за демокрацията, сподели още Бойко Борисов.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР