Тези няколко зодии ще бъдат много щастливи през следващите два

...
Тези няколко зодии ще бъдат много щастливи през следващите два
Коментари Харесай

Април и май ще бъдат ПРИКАЗНИ за тези 6 зодии

Тези няколко зодии ще бъдат доста щастливи през идващите два месеца, когато ще осъществен едни от най-големите си фантазии. Ето кои са те и какво ги чака:
ОВЕН: Овните ще имат шанса да срещнат доста забавен човек при започване на април. Ще имат няколко сантиментални срещи, дълги разходки и приказни вечери. След доста диалози ще усетят, че тук има нещо особено, което не са срещали различен път до момента. Съвсем скоро ще бъдат по отношение на този забавен човек, а от тук ще стартира една невероятна обич... до безкрайност!
ТЕЛЕЦ: Телците ще се радват на няколко щастливи събития през идващите два месеца. Едно от най-големите ще бъде непредвидена парична облага. Телците имат потребност от тази финансова поддръжка и тя ще им помогне в доста значимо начинание или във връщането на огромни отговорности. Ще останат и парички за персонална покупка, която доста ще зарадва Телците.
 Април и май ще бъдат невероятни за тези 5 зодии Април и май ще бъдат невероятни за тези 5 зодии
Няма да повярвате какви чудеса ви чакат през април и май, зодии! Вижте дали сте измежду късметлиите, които могат да чакат незабравими...
РАК: Раците ще имат най-вълнуващите два месеца. Те ще се сгодят! Предложението ще пристигна доста непринудено, допустимо е даже да няма пръстен, само че ще усетят, че това е точният миг. Ще бъде прочувствено, красиво и щастливо. Раците имат потребност да знаят, че индивидът до тях е откровен, сериозен и има желание да основат общо бъдете дружно. Очаква ги огромно благополучие!
ВЕЗНИ: Везните ще се радват на какви ли не забавни събития за късото време до края на май. Най-вълнуващата вест обаче ще бъде обвързвана с това, че... ще стават родители! Страхотната вест ще пристигна доста ненадейно, само че ще направи Везните безумно щастливи. Те постоянно са си знаели, че са късметлии, само че това към този момент надминава всичките им смели фантазии.
СКОРПИОН: Скорпионите ще се радват на един баснословен месец април, последван от още по-невероятен месец май. В любовния им живот ще настъпят големи промени и всичко ще си пристигна по местата. Ще схванат, че са същински щастливци, а Съдбата не ги е не запомнила. Очаква ги романтика, пристрастеност, трепети и страсти, които са гледали единствено по филмите и са чели единствено по книгите.
РИБИ: Рибите ще възродят остаряла своя обич и ще бъдат по-щастливи от всеки път. Попринцип постоянно са били на мнението, че каквото е било в предишното, е редно да си остане точно там. В случая обаче ще се уверят, че щастието им е точно в сърцето на някогашна обич, с която са се разделили по безразсъден метод. Сега всичко ще бъде друго – просто една луда любовна приказка.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР