Тези мъже имат време за всичко. Те са не само

...
Тези мъже имат време за всичко. Те са не само
Коментари Харесай

13 бащи знаменитости, които спечелиха интернет

Тези мъже имат време за всичко. Те са освен известни хора, които имат сполучлива кариера, само че и грижовни татковци и положителни фамилни момчета. Когато погледнете фотосите им, сърцето ви стартира да се топи. Разбирате, че те към момента прекарват доста време с децата си, пробвайки се да ги създадат щастливи и да ги заобиколят с обич.

Подготвихме за вас компилация от известни татковци, които завоюваха сърцата ни.

1. “Залез с моите красиви момчета. ” Дейвид Бекъм е благополучен татко на 3 момчета и момиче! Той заслужава известно почитание.

2. “Последните 3 години от живота ми донесоха повече наслада, в сравнение с бих могъл да си показва. Да бъда татко е такова приключение… ”

3. Джими Фалън: Да бъде татко му приляга толкоз добре.

4. “Ти и аз, бебе … ” Адам Левайн е добър татко на 2 деца. Не е ли едно от най-сладките неща да се разхождаш с щерка си?

5. “Бебета в Бали. ” Джон Леджънд прекарва време с децата си.

6. Дъщерята на Патън Освалт в действителност наподобява на него.

7. Уил Смит постоянно е бил прочут като добър татко на 3 деца. Той е тъкмо от вида хора, за които другите споделят: “Имаш готин татко! ”.

8. DJ Khaled се гордее, че е баща. Това е освен благополучие, само че и упорита работа.

9. “Не съм сигурен какво ме направи по-горд: когато Джак настоя самичък да държи тази баракуда или когато я опита сурова! ” Крис Прат несъмнено кара сърцата ни да се стопят.

10. “Просто ви обичам повече, в сравнение с обичам самия живот. ” Страхотният Джейсън Момоа и децата му.

11. Шакира би трябвало да бъде най-щастливата жена на света. Жерар Пике е не просто добър брачен партньор, а любящ татко.

12. “Небето … ” Вин Дизел завоюва интернет.

13. “На лов за бъчви с моя дребен сърф треньор. ” Попитайте Крис Хемсуърт по какъв начин е допустимо да бъдете съвършени на всички места.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР