Тези, които свалиха кабинета, са в несъстояние да се коалират.

...
Тези, които свалиха кабинета, са в несъстояние да се коалират.
Коментари Харесай

Радостин Василев: Темата с евроатлантизма е прикритие на невъзможността на ГЕРБ да изпълнят мандата

Тези, които смъкнаха кабинета, са в несъстояние да се коалират. Виждаме импотентност в ГЕРБ, те са нежелателен сътрудник от Политическа партия, ДСБ, Българска социалистическа партия, виждам, че и " Възраждане " нямат предпочитание да се коалират. Това съобщи пред Българска национална телевизия определеният за народен представител от " Продължаваме промяната " Радостин Василев.

Служебното държавно управление на Радев сега само нанася вреди на страната, разяснява още Радостин Василев.

Допълни, че не се тормози от сигналите, които служебният състезателен министър Весела Лечева пуска против него. На собствен ред Василев и други депутати от " Продължаваме промяната " ще внесат сигнал против Лечева в КПКОНПИ.

Темата с евроатлантизма е прикритие на невъзможността на ГЕРБ да изпълнят мандата. " Продължаваме промяната " не може да взе участие в коалиция с партии, които прикриват корупцията, сподели Василев, представен от novini.bg.
Според него " Продължаваме промяната " възприемат позицията си на съпротива и не разясняват все още втори и трети мандат.

По думите му е твърдо уверен, че за гласоподавателите на Политическа партия би било изменничество към гласоподавателите, в случай че се коалират с ГЕРБ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР