Тези избори в САЩ се превърнаха в референдум за управлението

...
Тези избори в САЩ се превърнаха в референдум за управлението
Коментари Харесай

Стефан Тафров заложи на Байдън: Той ще победи, ако спечели този щат

Тези избори в Съединени американски щати се трансфораха в референдум за ръководството на Доналд Тръмп и това е триумф за акцията на Джо Байдън. Ако се съди по социологическите изследвания, доста огромен брой хора не утвърждават метода, по който Тръмп борави с Коронавирус епидемията. Това разяснява в „ Тази заран “ някогашният зам.-министър на външните работи Стефан Тафров.

Според него изборите са доста значими, тъй като американското общество е доста поляризирано и разграничено. Именно това е и главното обръщение на Джо Байдън – да сплоти Америка.

„ Силата на Байдън е женският избор. Жените са най-обезпокоени от развиването на епидемията и по тази причина застават зад него. Образованието хора по традиция са зад претендента на демократите “, разяснява Тафров. „ Ако по време на изборната нощ Байдън завоюва Флорида, където силите са изравнени, изборите ще приключат и той ще бъде президент.

Ако Тръмп завоюва Флорида, ще би трябвало да се изчака, с цел да се види какво ще се случи. В Пенсилвания резултатът може да пристигна в петък, а даже и по-късно “, изясни някогашният зам.-министър във връзка с така наречен "колебаещи " се щати

По думите му има няколко условия, които трансформират обстановката по отношение на 2016 година във връзка с социологическите изследвания.

„ Първо - Байдън е доста по-напред в тях, в сравнение с Клинтън в този миг. Второ - самите социологически организации се опариха 2016 година и трансформираха методиката си.

В основните щати в Северозапада тогава нямаше доста съществени изследвания, а в този момент има “, сподели още Стефан Тафров. „ Друг фактор, който играе роля в интерес на Байдън, е, че тогава самостоятелните гласоподаватели в последния миг гласоподаваха за Тръмп. Сега явно те са по-скоро за Байдън “, добави той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР