Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по

...
Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по
Коментари Харесай

Кирил Добрев в Радомир: Най-важното в една община са хората, защото проектите нямат никакво значение, ако няма кой да ги използва

Тези избори ще бъдат началото на един нов път, по който би трябвало да тръгне България ". Това сподели зам.-председателят на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Добрев при представянето на претендентите за кметове и общински съветници в град Радомир.

Добрев добави, че за всеки един политик е чест да води подобен мощен тим, като този в Радомир. „ Най-важното в една община са хората, тъй като плановете нямат никакво значение, в случай че няма кой да употребява богатствата основани от тях ", сподели още той. Кирил Добрев съобщи, че първото нещо, в което би трябвало да се влага в Радомир, са неговите поданици. Той добави, че младежите би трябвало да имат опция да останат в родния си град, а възрастните да се радват на богатствата, основани за тях. „ Тук съм не просто, с цел да поддържа Евдокия, а и с цел да изразя уважението си към нея, тъй като в случай че има образец за героизъм, морал, достолепие в българската политика, това е точно тя ", безапелационен бе Кирил Добрев.

Евдокия Асенова: Обичам родния си град и ще направя всичко по силите си за него

„ От месец и половина насам непрестанно ме питат - за какво съм се кандидатирала за кмет на Радомир. Направих го, тъй като обичам родния си град, имам опит и хрумвания да го трансформира ", съобщи претендентът за кмет на Радомир, повдигнат от „ Българска социалистическа партия за България " Евдокия Асенова. Тя добави, че към този момент осем години в общината не е осъществен нито един огромен инфраструктура план, популацията понижава, а младежите напущат Радомир. „ Това е Радомир през днешния ден, а какъв може да бъде - прелъстителен за младите фамилии, град на предприемчивите и дейните, място за съвременни бизнес практики, град с транспарантно и честно ръководство. Как може да се случи това сме записали в нашата „ Визия за Радомир ". Можем да променим града и общината си с екип от стимулирани, образовани и готови хора ", сподели още Евдокия Асенова. Тя показа претендентите за кметове на обитаеми места и общински съветници и съобщи, че те са главната част от тази квалифициран екип и прикани жителите на Радомир да гласоподават с №56 в бюлетината.

Гости на събитието бяха евродепутатът от БСП/ПЕС Иво Христов, ръководителят на ОблС на Българска социалистическа партия - Преник и претенденти за кметове на прилежащи общини.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР