Тези хора, чиито действия станаха причина за тази катастрофа, вместо

...
Тези хора, чиито действия станаха причина за тази катастрофа, вместо
Коментари Харесай

Принц Хари с обвинения за смъртта на Даяна след катастрофата

Тези хора, чиито дейности станаха причина за тази злополука, вместо да й окажат помощ, снимаха нейната гибел, сподели принц Хари в изявление за Военновъздушни сили, представено от Канал 3.

Британският принц Хари упрекна фотографите, които са преследвали автомобила на неговата майка принцеса Даяна, че не са й оказали помощ на мястото на автомобилната злополука в Париж. Това съобщи той в предаването на Би Би Си "Даяна, 7 дни “.

"Тя е получила доста тежка контузия на главата, само че е била още жива, намирала се е на задната седалка и тези хора, чиито дейности станаха причина за тази злополука, вместо да й окажат помощ, снимаха нейната гибел. А по-късно тези фотоси попаднаха в някои новинарски излъчвания в страната “, сподели принцът.

По думите му за него е мъчно да се помири с това, че "хората, които са я преследвали по време на пътуването й в тунела, са същите, които са я фотографирали умираща на задната седалка на автомобила “.

Даяна Спенсър, известна като принцеса Даяна, подписва брак с английския престолонаследник принц Чарлс на 29 юни 1981 година От връзката си с него тя има двама сина – Уилям и Хари. През 1996 година Чарлс и Даяна се развеждат. Година по-късно на 31 август 1997 година принцесата умира в автомобилна злополука в Париж дружно със своя обичан Доди ал Файед и водача Анри Полем.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР