Тези две фирми никога не са имали или не са

...
Тези две фирми никога не са имали или не са
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на „Кинтекс“ Александър Михайлов: Надлежно съм декларирал всичко пред КПКОНПИ

Тези две компании в никакъв случай не са имали или не са кандидатствали за лиценз за осъществяване на търговия с оръжие, което следва да е ясно на Корнелия Нинова, защото регистърът с лицензирани компании се управлява от ръководеното от нея министерство.

Това заяви изпълнителният шеф на сдружението Александър Михайлов.

Поводът за реакцията му са думите на вицепремиера Нинова пред медии от през днешния ден 29 април 2022 година, че е поискала освобождението на Александър Михайлов, тъй като „ до момента в който е шеф на „ Кинтекс “ взе участие в други компании с предмет на активност търговия на оръжие и е трансферирал контракти към тях “.

Нещо повече, тези две компании в никакъв случай не са развивали каквато и да е комерсиална активност – факт, който може да бъде тестван във всеки един миг. „ Тези компании са съответно декларирани от мен в декларацията ми пред КПКОНПИ при назначението ми за изпълнителен шеф и е невероятно те да са догадка за какъвто и да е спор на ползи в случай, че в никакъв случай не са работили “, акцентира Александър Михайлов.

Той показва, че в предишното си е работил в частни компании, занимаващи се с оръжейна търговия, само че последната от тях е напуснал на 01.10.2021 година или близо месец преди да бъдe назначен за изпълнителен шеф на „ Кинтекс “ ЕАД. „ В този смисъл в никакъв миг не съм бил по едно и също време началник на държавно сдружение и участник в частна компания в същия бранш.

Александър Михайлов уточни, че ще отбрани името си от нападки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР