Тези два типа мъже не са чак толкова страшни, но

...
Тези два типа мъже не са чак толкова страшни, но
Коментари Харесай

Ето с тези мъже трябва да внимавате, ако решите да се обвързвате

Тези два вида мъже не са чак толкоз страшни, само че в първите месеци от вашата връзка може да бъдат сложни за схващане


ТИП „ САТУРН “

Той е прецизен като часовник. Ако всяка заран тъкмо в 9.00 около вашия прозорец тича сериозна и вглъбена персона, а по-късно същата персона тъкмо в 10.00 влиза в ресторанта за закуска, става дума за „ сатурнианец ”. На външен тип наподобява на държавен чиновник, само че даже да не е по този начин, въпреки всичко е постигнал доста в живота. Почти е невероятно да спечелите благоразположението му по време на отпуската – той дълго ще се вглежда, преди да се реши на връзка. Шансовете не са огромни, само че въпреки всичко.

Постарайте се да разузнаете повече за неговите увлечения и да ги споделите: можете да се разминете при утринния крос, да се засечете в библиотеката, на лов на риба и така нататък Помолете за съвет – той извънредно обича да поучава, и от този миг ще поеме опекунство над вас. А по-късно, току-виж, се очертае и взаимното ви бъдеще. При това то ще бъде дълго – видът „ Сатурн ” не се разделя току-тъй с дамите.

ТИП „ ПЛУТОН ”

Сумрачен господин, който раздава язвителни забележки и хипнотизира с взор – това е най-точното изложение на мъжа „ плутонианец ”. Той от първата минута на запознанството прави усещане на мощен и умел човек.

Безполезно е да го завоювате, а да му противостоите, е невероятно. Ако „ плутонианецът ” е решил, че счита да завърти разказ с вас, по този начин и ще стане. Практически нямате избор – гответе се да се потопите в пропаст от пристрастености. При това безумието ще продължи и след края на отпуската: той постоянно ще ви се обажда и понякога ще ви дефинира срещи.

Но няма дД ви е елементарно да доведете връзките ви до брак. За него вие би трябвало да деянията невероятна мощ на волята – да не реагирате на неговите прищевки, в никакъв случай и нищо да не молите и по-често да му давате мотиви за ревнивост. Едва тогава той ще сложи в краката ви освен пристрастеността си, само че и своята независимост.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР