Тези дни се появи новина, че Петя Буюклиева е пострадала

...
Тези дни се появи новина, че Петя Буюклиева е пострадала
Коментари Харесай

Петя Буюклиева проговори за бруталния обир

Тези дни се появи вест, че Петя Буюклиева е потърпевша след жесток грабеж в дома си. За часове профила на огромната певица бе залят от известия и мнения от обезпокоени почитатели.

За благополучие обаче, се оказа, че това не дава отговор на истината или най-малко не в този миг от живота на изпълнителката. Случката датира чак отпреди 17 години, само че за какво в този момент някой я възражда, е обособен въпрос. Ето по какъв начин реагира звездата на това:

" Скъпи мои другари и почитатели, желая да ви успокоя,защото НЕ СЪМ ЖЕРТВА НА БРУТАЛЕН ОБИР!!!! Явно някои публицисти, жадни за сензации, си разрешават сходни изявления, които други пък преписват и когато една неистина се повтори 3 пъти, споделят, че ставала истина.... Да, но не!!! Истината от първо лице е, че откраднаха всичките ми бижута от предходния ми апартамент, само че това се случи ПРЕДИ 17 ГОДИНИ, преди да се преместя в непрекъснатото си жилище, тъй че не вярвайте на всичко, написано в родната преса!!! Благодаря на всички, които ми позвъниха, с цел да схванат по какъв начин съм и дали не съм потърпевша... Обичам ви!!!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР