Тези дни Кремена Халваджиян навърши 54 лета и, разбира се,

...
Тези дни Кремена Халваджиян навърши 54 лета и, разбира се,
Коментари Харесай

Клиенти на Кремена Халваджиян направиха смразяващо разкритие: Потресени сме!

Тези дни Кремена Халваджиян навърши 54 лета и, несъмнено, типично в неин жанр, купонът трябваше да е пищен. Както постоянно, той бе разположен в заведението й, където участваха всичките им сътрудници и другари с Маги Халваджиян. Смее ли някой да не отиде... ще му сложат " черен щемпел ".

Винаги Кремена се е опитвала да се изхвърля и да се прави на голЕма звЕзда, до момента в който в действителност звездата в фамилията им е Магърдич. Без него тя можеше и да е редова шивачка в някой завод, само че постоянно той е бил по-обраният откъм пищност и показност.

Докато Вип-гостите се късат да хвалят арменската брачна половинка всяка година, то през днешния ден гръмна страшна бомба, хвърлена от клиенти на стилистката. Клиенти на заведението й, които разкриха две неща - погледнат ли я, се смразяват, а проговори ли, става ужасно. И не, тъй като е глупава, не е. А, тъй като се държала толкоз пренебрежително с " простолюдието ", че било непоносимо.

" Хора, не стига, че тази Кремена се е наблъскала с всичкия вероятен ботокс, който може да откри - вижте я онлайн, мяза на мумия - ами в случай че не те познава персонално, те гледа пренебрежително и с неуважение. Само пък да посмееш да си отвориш устата за нещо, което не ти подхожда в поръчката, смут!... Не знаем за коя се мисли, само че в случай че не беше мъжът й, нямаше да има и кой да я заплюе ", недоволстват клиенти, които се заричат, че повече няма да стъпят там.

 

Тагове: кремена халваджиян Маги Халваджиян заведение Халваджиян арменец стилистка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР