Тези дни гротескната сага между Джони Деп и Амбър Хърд

...
Тези дни гротескната сага между Джони Деп и Амбър Хърд
Коментари Харесай

Диагностицираха Амбър Хърд с психично разстройство! Ето какво е то

Тези дни гротескната сага сред Джони Деп и Амбър Хърд още веднъж стана център на внимание, откакто артистът заведе дело за клюка против някогашната си брачна половинка. Причина за това бе обвиняването в домакински тормоз, което Хърд насочи към него през 2016. Твърденията ѝ в следствие бяха оспорени от редица доказателства, вариращи от изявление на певицата Ванеса Паради в отбрана на Деп (който е нейн някогашен съпруг) до аудио запис, на който се чува по какъв начин Хърд вербално малтретира артиста. Щетата обаче наподобява към този момент бе нанесена и Деп изгуби няколко работни уговорката, измежду които паметната си роля на Джак Спароу в „ Карибски пирати “.

На 26 април 2022 г.  клиничната психоложка доктор Шанън Къри бе извикана, с цел да даде показания по делото сред двете звезди. В изявлението си пред съдията (което може да бъде гледано онлайн) тя показва, че е била наета от Деп и екипа му с молба да даде психиатрична оценка на Хърд. По думите ѝ за задачата тя провела две няколкочасови срещи с актрисата, а в допълнение прегледала и всички досегашни документи по случая (включващи психиатричното досие на Хърд и свидетелски показания). Заключението на доктор Къри било, че някогашната брачна половинка на Деп страда от две психологични разстройства – гранично и хистрионно.

Виж още: " Евтина си и нямаш жанр ": Голата и бременна Риана вбеси почитатели

Какво обаче значат тези диагнози? Д-р Къри изяснява, че пациентите с хистрионно разстройство на личността изпитват натрапчива потребност да бъдат център на внимание. В резултат от това, те нормално имат театрално държание и пресилени реакции. „ Макар в началото да наподобяват кокетни и очарователни, този вид хора в следствие се оказват лабилни и деструктивни, “ споделя психоложката. Добавя, че Хърд постоянно употребила трагични прилагателни като „ магично “ и „ великолепно “ в речта си, а държанието ѝ варирало „ от принцеса до жертва “. Според доктор Къри граничното разстройство на собствен ред води до (както името предполага) крайни реакции. „ Тези пациенти постоянно демонстрират експанзия по отношение на половинките си, “ коментира тя. „ Усетили неустановеност във връзката, те насочат тежки обиди и закани като това да извикат полицията. “ 

Виж още: ТЕСТ: Колко добре се справяш с въпроси от матурата след 12 клас? 

Диагнозата на Хърд ще бъде решаваща за делото в случай че виновността ѝ по обвиняванията на Деп бъде потвърдена. Тъй като психологично болните постоянно не могат да бъдат държани виновни за дейностите си, на актрисата евентуално ще бъде наложена психиатрична грижа, само че не и затвор.

Изображение: https://www.instagram.com/amberheard/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР