Тези дни Емануела качи на стори в Instagrm много любопитен

...
Тези дни Емануела качи на стори в Instagrm много любопитен
Коментари Харесай

Емануела разкри истината за новия си мъж

Тези дни Емануела качи на стори в Instagrm доста любопитен кадър, на който се вижда женска и мъжка ръка хванати една в друга. И незабавно се заприказва, че фолк звездата има нов мъж в живота си, откакто още веднъж би шута на Мартин Елвиса.

Клюката гласи, че хитовата пайнерка и новият ѝ ухажор се срещат скрито в жилището ѝ в Свети Влас, който ѝ е подарък от някогашния - Митко Динев.

Всички знаем, че Емануела не може да си държи езика зад зъбите и реши да внесе изясненост и да задоволи любознанието на клюкарите.

" Интересно по какъв начин се основава вест със фотография, свалена от нета. Но пък най-малко разбрах, че апартамент подарък съм имала. Може ли адреса, с цел да се нанеса ", написа тя в обществените мрежи.

С тези думи тя ясно съобщи, че въпросното мъжко тяло от сторито ѝ не е ново гадже, а красива фотография, която е свалила от Интернет. Също по този начин опроверга слуха, че Димитър Динев ѝ е подарил апартамент край морския бряг.

Запознати с живота на фолк певицата въпреки всичко издават, че има доста ухажори и на хоризонта към този момент има по-специален мъж, който на този стадий Емануела не желае да разкрива обществено
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР