Тези аксесоари не бива да липсват на есенната ви разходка! Времето

...
Тези аксесоари не бива да липсват на есенната ви разходка!
Времето
Коментари Харесай

За дамите: 5-те аксесоара, които ви разкрасяват през есента

Тези аксесоари не трябва да липсват на есенната ви разходка!

Времето на сандалите отмина, само че това не е причина да се натъжаваме. Защото в този момент можем  да се гушим в комфортни меки пуловери и да си слагаме симпатични плетени шапки бини (Beanie). А за какво да не изпробваме и изцяло друг тоалет, с който да се перчим на следобедната есенна разходка, откакто сме пили кафе с другари. Тук ще научите кои нови аксесоари не трябва да ви липсват и кои летни може да запазите.

1. Украшения с резултат черупка на морска костенурка

Тази есен са на мода бижута и аксесоари с резултат черупка на костенурка. За хората с диоптри в този момент е моментът да снабдят очилата си с нови рамки в модерния жанр. Онези, които не носят очила или не желаят да прибягват до прозоречно стъкло, може да заложат на рогови бижута – да вземем за пример гердани, гривни и шноли за коса. И в случай че в предишното тези аксесоари са се правели от скъпи и мъчно налични материали и са се считали за първокласни артикули, през днешния ден елегантните такъми се създават от ацетат и целулозен ацетат в най-различни разновидности.

2. Атрактивни бижута: халки и огърлици с брънки от верига

Гвоздеят на сезона е атрактивен, биещ на очи чифт обеци, да вземем за пример в креолски жанр. Големите халки, както и доста други настоящите модели припомнят за 90-те години. Но през днешния ден те не са толкоз обемисти и се отличават с голям брой игриви елементи. Чудесно се съчетават с блузи от ефирни материи или с женствени плетени пуловери.

Друго атрактивно бижу, което през днешния ден чества триумфалното си завръщане, е колието с брънки от верига, на британски „ Chunky Chain “. То е отпратка към тежките и солидни златни верижки, които са ни добре познати от същите тези 90-те години на предишния век – тогава обаче кичеха вратовете на рапърите, вместо изящните шии на дамите. През този сезон те се носят като фешън контрастност върху пухкави пуловери.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР