Тези 9% не ни удовлетворяват, не плуваме в розови облаци.Това

...
Тези 9% не ни удовлетворяват, не плуваме в розови облаци.Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не плуваме в розови облаци

" Тези 9% не ни удовлетворяват, не плуваме в розови облаци ".

Това сподели лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в първия си коментар след парламентарните избори. И добави:

" Приблизително резервираме предходния резултат в една доста комплицирана обстановка. През цялото време се внушаваше, че Българска социалистическа партия е завършила като партия. Планът за убийството на Българска социалистическа партия този път се провали. На доста места регионални шефове, назначени от президента [Румен] Радев, работиха за " Левицата ". Бяха основани, не с цел да влязат в Народното събрание, а да вредят на Българска социалистическа партия и си го реализираха ".

Според Нинова същинската достоверна лява партия, която е единствена в Народното събрание, е Българска социалистическа партия.

" След пускане на Народното събрание ще създадем вътрешнопартийно допитване по какъв начин да се държи парламентарната група - да влиза ли в държавно управление, да поддържа ли, да стои ли в съпротива. Ще работим за повишение на резултата. Имаме 10 области, в които сме повишили резултата, има такива, в които сме намалили. Ще създадем разбор област по област.

Ще беседваме с всички. За да ги осведомяваме какво решение е взела партията. Задкулисни диалози няма да видите ", сподели още лидерката на Българска социалистическа партия.

Очаквайте детайлности!
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР