Тези 12 изцелителни мисли ще ви помогнат да съхраните себе

...
Тези 12 изцелителни мисли ще ви помогнат да съхраните себе
Коментари Харесай

Погрижете се за себе си и за вашето Аз с тези изцелителни мисли

Тези 12 изцелителни мисли ще ви оказват помощ да съхраните себе си в мигове на негативизъм и обезсърчение!

Как да направим така, че нашите отрицателни прекарвания да не си вършат жестоки смешки с нас? Как винаги да останем на “правилната вълна ”? Просто не забравяйте, че:

1) Вашата мощ е във вашия разум и ръце. Не би трябвало да ги търсите извън. По-добре намерете хармонията със себе си.

2) Всичко, което давате на света, неизбежно се връща.

3) Миналото не си струва да се претърпява още веднъж и още веднъж. Трябва да можете да го пуснете. Направете това с обич и признателност.

4) Намирате се в негативна конюнктура – приемете я умерено, отпуснете плещи и насочете вниманието си към нещо по-интересно.

5) Трябва да можете да слушате тялото си. То непрекъснато комуникира с нас, изпращайки ни различни сигнали. Всяка клетка дава отговор на мисли и думи. Ако сте заболели – опитайте се да потърсите аргументите надълбоко в себе си: остарели обиди, страхове, гняв, неодобрение. Като се отървете от тях, неусетно ще се излекувате.

6) Любовта е нещо прекрасно. Но не забравяйте известния откъс на Оскар Уайлд “Отношението към самия себе си е романът на всеки живот ”. Повярвайте, на тези отношения трябва да обърнете доста по-голямо внимание, в сравнение с любовните преживявания, тъй като всички те са преходни. Обичайте себе си и своето вътрешно дете, ценете своето вътрешно Аз.

7) Не чакайте да станете съвършени. Идеалът не е цел, а предпочитание за него. Обичайте себе си такива, каквито сте. Тук и в този момент. Не отлагайте.

8) Моля, забравете за самокритиката. Опитайте се да обичате и приемате себе си такива, каквито сте. Може би не сте се замисляли, само че хората, които не знаят по какъв начин да чувстват обич към себе си, освен не могат да привлекат позитивни промени към себе си, само че и не могат да съчувстват на другите.

9) Нашият свят не е голяма пустиня. Има всичко от всичко. А вселената просто чака да се запознаете с нейното благосъстояние. Щом вярвате, че всичко ви е задоволително – пари, възможности, благополучие, обич – ще получите всичко това и доста повече от това, за което постоянно сте мечтали.

10) Хората, които са ви обидили или са ви предиздвикали да страдате, ще страдат и ще изгубят в живота. Помнете това и не бъдете прекомерно строги.

Вижте още: Публикацията на Ричард Гиър във Фейсбук вцепени всички

11) Нашите вярвания се образуват още в детството. След това прекосяваме през живота и само пресъздаваме обстановките, които биха съответствали на нашия мироглед.

12) Опитайте се да влагате обич във всичко, което вършиме.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР