Тейлър Суифт заплаши да предприеме съдебни действия срещу студент от

...
Тейлър Суифт заплаши да предприеме съдебни действия срещу студент от
Коментари Харесай

Тейлър Суифт заплаши със съдебни действия срещу студент, който проследява нейния самолет

Тейлър Суифт заплаши да предприеме правосъдни дейности против студент от Флорида, който ръководи сметки в обществените медии, проследяващи нейните и частните самолети на други звезди – наричайки казуса въпрос на „ живот или гибел “.

Кейти Райт Мороун, юристът на поп иконата, изпрати на Джак Суини, 21, писмо за преустановяване и отвод през декември, в което сподели, че „ няма да има различен избор с изключение на всички правни средства за отбрана “, в случай че той не спре своето „ гонене и тормозно държание, ” съгласно Washington Post, който неотдавна получи копие от писмото.

Тя твърди, че сметките на Суини са предизвикали на Суифт и фамилията й „ директна и непоправима щета, както и прочувствен и физически стрес “ и са засилили „ непрекъснатото положение на боязън за персоналната й сигурност на певицата „ Fearless “.

„ Въпреки че това може да е игра за вас или път, който се надявате да ви завоюва благосъстояние или популярност, това е въпрос на живот или гибел за нашия клиент “, написа Morrone от адвокатската кан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР