Тейлър Суифт остава на върха на класацията на Billboard за

...
Тейлър Суифт остава на върха на класацията на Billboard за
Коментари Харесай

5 за късмет: Тейлър Суифт остава на върха в САЩ преди Коледа

Тейлър Суифт остава на върха на класацията на Billboard за албуми с " Midnights " за пета седмица, заяви уеб сайтът на изданието.

От продукцията на американската изпълнителка са продадени 151 000 еквивалентни единици за отчетния интервал. " Midnights " излезе на музикалния пазар на 21 октомври.

Втората си позиция от предходната седмица също резервират рапърите Дрейк и 21 Савидж с албума " Her Loss ". От него са продадени 93 000 еквивалентни единици за отчетния интервал.

Виж още: Recap 2022: Ето и най-слушаните песни и реализатори в Spotify тази година

Непоклатим на трето място е Бед Бъни с " Un Verano Sin Ti ", като тази седмица продажбите на албума възлизат на 52 000 отчетни единици.

На четвърта позиция  в Billboard 200 се изкачва Майкъл Бубле с коледната си  продукция " Christmas ", издадена през 2011 година Преди седем дни той заемаше десето място в чарта. За миналата седмица от  " Christmas " са продадени 47 000 еквиваленти единици

В топ 5 съумява да се подреди и Лил Бейби с " It’s Only Me ", който отстъпва позиция. От продукцията са продадени 43 000 еквиваленти единици за отчетния интервал.

Тейлър Суифт е отпред и на класацията на Billboard за сингли с " Anti-Hero " за шеста седмица, заяви уеб сайтът на изданието.

Парчето е от продукцията " Midnights ", която излезе на 21 октомври и оглавява подреждането на Billboard за албуми.   

Хитът " Anti-Hero " е едвам десетият в историята на Хот 100 на Billboard, съумял да остане на върха шест седмици, въпреки и да не са поредни, отбелязва изданието.

След излизането на албума първите 10 места в Хот 100 на Billboard бяха заети единствено от части, включени в него. Суифт влезе в историята като първата изпълнителка, осъществила сходно достижение.

Наближаването на празниците има съществено отражение и в подреждането на Billboard за сингли тази седмица.

Втората позиция в класацията на Billboard е за Марая Кери с коледния й сингъл " All I Want for Christmas is You ", излязъл през далечната 1994 година Той се изкачва с три позиции в чарта от предходната седмица. За първи път парчето влиза в Топ 10 на чарта на " Билборд " за сингли през декември 2017 година Две години по-късно, през декември 2019 година, песента от албума " Merry Christmas " на Марая Кери се изкачва до първата позиция, която резервира в продължение на три седмици. През 2020 година и 2021 година, в интервала към Коледа, " All I Want for Christmas is You " още веднъж се нарежда на върха в класацията Хот 100.

Трета се подрежда Бренда Лий със сингъла  “Rockin’ Around the Christmas Tree, ” чиято истинска версия е от 1958 година Парчето се изкачва с три места за миналите седем дни. В последните три години в дните към Коледа песента успяваше да стигне до втората позиция в чарта на “Билборд ”.

Сам Смит и Ким Петрас се класират на четвърто място с " Unholy ", която отстъпва позиция.

В челната петица на класацията на Billboard за сингли е и починалият Боби Хелмс с “Jingle Bell Rock ” от 1957 година Миналата седмица песента с празнично звучене беше на девета позиция в чарта.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР