Тейлър Суифт, обладана аниматроника от Five Night's at Freddy's и

...
Тейлър Суифт, обладана аниматроника от Five Night's at Freddy's и
Коментари Харесай

Културен сборник: Не пропускайте тези събития в Европа тази седмица

 Тейлър Суифт, обладана аниматроника от Five Night's at Freddy's и Mr Eazi. Тейлър Суифт, обладана аниматроника от Five Night's at Freddy's и Mr Eazi. - Авторско право Chris Pizzello/Invision/AP, Peacock, Theo Farrant/Euronews Culture. От Амбър Луиз Брайс Публикувано на 28/10/2023 - 08:00 Споделете тази публикация  Бутон за затваряне  facebook Фейсбук  facebook  twitter Twitter  twitter  flipboard Flipboard  flipboard  изпрати Изпрати  изпрати  reddit Reddit  reddit  messenger Messenger  messenger  linkedin Linkedin  linkedin  vk VK <им src= " https://static.euronews.com/website/images/vector/social-icons/article-redesign-vk.svg " width= " 48 " height= " 48 " alt= " vk " class= " u-show-for-medium " loading= " lazy " fetchpriority= " low " >

Afrobeats суперзвезда, скучен полтъргайст, шоколад в Париж и доста повече в менюто тази седмица за вас, скъпи читателю. Плъзнете нагоре.

РЕКЛАМА

Чудовищата са страшни, само че да не знаете какво да вършиме през уикенда може да бъде по-страшно. Никога не се опасявайте, ние още веднъж събрахме всички най-хубави нови изложения, музика, филми, телевизия и книги, в които да потопите зъбите си.

TV

Независимо дали вярвате в тях или не, кой не обича добра история за призраци?

Беше края на лятото на 1977 година, когато самотната майка Пеги Ходжсън за първи път се обади в полицията за мистериозно движещи се мебели и чукащи звуци по стените на дома й в Енфийлд, Лондон. Странна поредност от събития се разпростират оттова, като паранормалните откриватели, публицисти и съседи се включват и оповестяват за призрачни събития. „ The Enfield Poltergeist “ преразказва тези позорни събития в нов ефирен сериал, предаван по Apple TV+ от 27 октомври.

Ново за Netflix е „ Животът на нашата планета “, продуциран от Стивън Спилбърг документален филм за природата, включващ удивителна композиция от компютърна графика и действителни фрагменти, разказани от Морган Фрийман (въпреки че не можем да не копнеем за кино лентата на Дейвид Атънбъроу приятни тонове.) 

Филм

Какъв по-добър метод да прекарате уикенда на Хелоуин от това да седите в затъмнено кино, гледайки филм за великански аниматроници убийци, атакуващи охранител в детска пицария пронизани от гадна носталгия?

Друго ново издание на ужасите от Blumhouse (продуцентската компания зад доста разочароващото ) и основано на самостоятелна игра, Five Nights at Freddy's се занимава с детството и го преследва с мъртви деца под формата на злокобно обладано животно роботи, които Майк (Джош Хътчерсън) би трябвало да оцелее пет нощи.

С наближаването на Хелоуин е сезонът за гледане на филми на ужасите и обличане като зли герои с обезобразявания от филмите. Това е постоянно срещан троп в историята на кино лентата, изключително белезите по лицето, които не престават да процъфтяват като мързелива стенограма за неприятни момчета. От филмите за Джеймс Бонд до Марвел, Холивуд просто не може да спре да разпознава злодеите, като им оставя белези или петна по лицето. И това е троп, който може да има трайно влияние. Разговаряхме с Филида Суифт, основен изпълнителен шеф на Face Equality International , с цел да разберем по-добре задачата на организацията, по какъв начин телевизионната и филмовата промишленост към момента не могат да се спрат да употребяват изтощени образни стенограми, когато става въпрос за обрисуване на злото на екрана – в ущърб на цяла общественост – и за какво те желаят отвод от отговорност преди филми на ужасите този сезон на Хелоуин. Можете да прочетете нашето изявление тук.

На други места, в светлината на израелско-палестинския спор, ние също събрахме неща, които могат да оказват помощ на хората да схванат по-добре обстановката и нейната история посредством даване на разнообразни гледни точки.

Накрая, с тъжната вест, която умря, в никакъв случай не е имало по-добро време да гледате истинския режисиран от Гордън Паркс филм от 1971 година

Изкуство и изложения

Източник: euronews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР