ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ произведе 10.5% от електроенергията, предназначена

...
ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ произведе 10.5% от електроенергията, предназначена
Коментари Харесай

ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“ произведе близо 11% от електроенергията в страната от началото на пандемията от COVID-19

ТЕЦ „ КонтурГлобал Марица Изток 3 “ създаде 10.5% от електрическата енергия, предопределена за битовите консуматори и бизнеса в страната за миналата година от началото на пандемията от COVID-19. Генерираната сила дава отговор на средногодишните потребности на близо 1 000 000 български семейства.

През миналата година на изключително състояние и противоепидемични ограничения, "КонтурГлобал Марица Изток 3 " съумя да обезпечи устойчивата работа на своите мощности, с което способства за стабилността на енергийната система на страната. В този интервал компанията резервира всички съвсем 500 работни места на своите чиновници и реализира над 13 000 000 милиона направени човекочасове без злополуки.

„ Отговорността и професионализма на сътрудниците бяха основата, на която стъпихме, с цел да запазим стабилната работа на централата, макар компликациите, провокирани от епидемията. Наложи се да променим методите си в редица действия, с цел да обезпечим надеждното и непрестанно произвеждане на електричество. Дори и в такава стресова обстановка, не се изолирахме от протичащото се към нас и подадохме ръка на локалната общественост и здравните управляващи в битката против вируса. Надявам се 2021 година да донесе положителни вести, които дефинитивно да оставят този тежък интервал за бизнеса, обществото и страната ни в предишното “, разяснява Красимир Ненов, изпълнителен шеф на „ КонтурГлобал Марица Изток 3 “.

От началото на пандемията Топлоелектрическа централа „ КонтурГлобал Марица Изток 3 “ действа при най-строги санитарни и ограничаващи ограничения. Централата разполага с ексклузивен проект за деяние при положение на неподходящи промени в епидемиологичната конюнктура, като е осигурила инфраструктура и логистичен капацитет за работа в обстановка на цялостна изолираност. За да се обезпечи положителният здравен статус на чиновниците и на хилядите подизпълнители, които работят на територията на Топлоелектрическа централа „ КонтурГлобал Марица Изток 3 “, до момента са направени 11 000 PCR и 9 000 антигенни теста.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР