Tesla ще изтегли повече от два милиона превозни средства, за

...
Tesla ще изтегли повече от два милиона превозни средства, за
Коментари Харесай

Tesla изтегля 2 милиона превозни средства поради опасения за катастрофа с автопилот - тъй като технологията е свързана с фаталната катастрофа във Вирджиния

Tesla ще изтегли повече от два милиона транспортни средства, с цел да поправи недостатък в своята система за подкрепяне на шофирането " Автопилот " - ход, който пристигна във Вирджиния чиновници откриха кола с задействан програмен продукт по време на съдбовна злополука през юли предходната година.

Изтеглянето – съгласно известията най-голямото в историята на Tesla – се появи като част от към момента продължаващо следствие от Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата.

Проучването, почнало преди повече от две години и включващо прегледи на 956 срутва, за които се твърди, че са включвали автопилот, откри, че съществуващите защитни ограничения „ може да не са задоволителни, с цел да предотвратят корист с драйвери “ на софтуера.

„ При избрани условия, когато Autosteer е включено и лидерът не носи отговорност за работата на транспортното средство и не е квалифициран да се намеси, в случай че е належащо, или не съумява да разпознае, когато Autosteer е анулирано или не е включено, мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР