Tesla разполага с една от най-големите мрежи от зарядни станции

...
Tesla разполага с една от най-големите мрежи от зарядни станции
Коментари Харесай

Стана ясно кога и къде ще бъде открита новата станция на Tesla в България

Tesla разполага с една от най-големите мрежи от зарядни станции в целия свят, само че това наподобява не стопира Мъск и хората му да се разгръщат все по-надалеч и все по-бързо, както в Съединени американски щати, по този начин и в Европа. България също влиза в проектите на компанията и въпреки към момента да няма посланичество на марката в страната, то можем да се похвалим, че разполагаме с два града в които има инсталирани зарядни станции на Tesla.



Както евентуално знаете, това са Пловдив и София, а скоро включително ще се включи и Бургас. В уеб страницата на компанията към този момент е добавено, че новата зарядна станция, която се строи на територията ни ще бъде ситуирана в морския град, а също по този начин има приблизителна дата за това по кое време се чака да проработи. За страдание, срокът не е доста неотдавнашен и „ супечарджърът “ ще бъде наличен най-рано при започване на 2025 година.



През това време мрежата в България сигурно ще разшири своя потенциал, а евентуално станциите на американската компания в България ще последват образеца на доста европейски страни и ще бъдат налични за всички електрически автомобили, а освен тези с емблемата на Tesla. Припомняме, че през последната година Мъск стартира пробна стратегия, която позволи на всевъзможни електрически автомобили да зареждат на станциите на Tesla, само че все още България още не е включена в листата със зарядни станции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР