Тес Дейли казва, че съпругът Върнън Кей е строгият, когато

...
Тес Дейли казва, че съпругът Върнън Кей е строгият, когато
Коментари Харесай

Тес Дейли дава редки новости за родителството с Върнън Кей и признава кой е по-строг с тийнейджърите

Тес Дейли споделя, че брачният партньор Върнън Кей е строгият, когато става въпрос за децата им, защото тя дава рядка визия за домашния живот на двойката.

Телевизионните звезди споделят дъщери Фийби, 17, и Амбър, 14 и както бихте очаквали, къща, цялостна с младежи, в никакъв случай не е елементарно от самото начало. Но Тес споделя, че мъжът в къщата е този, който поддържа реда с водещия на BBC Radio 2 повече от дисциплинар, когато става въпрос за децата.

Тес приказва с OK! Списание за това какво се случва в имението им в Бъкингамшър и споделя, че Върнън е брилянтен татко. През 2020 година той даде на почитателите да надникнат в специфичната връзка, която споделя с тях в I'm A Celebrity Get Me Out Of Here, а брачната половинка му споделя, че те са топ екип и фамилната динамичност просто работи.

„ Като майка просто желая да участвам допустимо най-вече. Гордея се с това “, сподели тя пред OK! „ Тийнейджърите не всеки път желаят да приказват с теб, само че даже физически да си там в стаята с тях... Ще се плюшкам безшумно в ъгъла. И...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР