Тервел си свърши работата. Целта е постигната. Благодарим за подкрепата,

...
Тервел си свърши работата. Целта е постигната. Благодарим за подкрепата,
Коментари Харесай

Триумф за България в САЩ: Тервел Пулев нокаутира Пантерата

" Тервел си свърши работата. Целта е реализирана. Благодарим за поддръжката, която идваше през всичките тези седмици, дни и в последните часове от България! Тази победа е за България! ", победи Кубрат Пулев след успеха на брат си.

Тервел Пулев с триумфална победа:

Триумфално завръщане на боксовия кръг направи Тервел Пулев, откакто победи изрично американеца Джоел Ходжгрийн на галавечер в Коста Меса, Калифорния.

Три рунда бяха задоволителни на българина да пречупи противника си.

В края на третата част Пулев нанесе тежки удари в главата на Ходжгрийн, които го пратиха в нокдаун. Преди да стартира четвъртият рунд от ъгъла на американеца размахаха бялата забрадка и по този начин Пулев се поздрави с успеха, която е 17-а в кариерата му, написа.

ПЪРВИ РУНД

Срещата стартира с хубаво кроше с лявата ръка на Тервел Пулев, а по-късно българинът получи забележка от рефера за забранен удар. На няколко пъти Ходжгрийн наведе главата си, само че по този начин и не бе предизвестен от съдията. В края двамата си размениха по един удар. Рундът имаше изследователски темперамент, само че въпреки всичко с преимущество за Пулев.



ВТОРИ РУНД

Тервел стартира с ляв прав удар в главата на противника. Ходжгрийн е прекомерно въздържан и се пробва да употребява хитрости, за които реферът си затваря очите. В края обаче американецът бе разтърсен от поредни ляв и десен удар на Тервел. Ходжгрийн падна даже, само че това бе изтълкувано като избутване.

ТРЕТИ РУНД

Забележката към Ходжгрийн за непрекъснатите приклякания най-сетне е реалност. Тервел нанася тежки удари в тялото на противника. Чудесна композиция от ляв и десен удар в главата на американеца води до нокдаун. Дясното кроше бе убийствено и Ходжгрийн размаха бялата забрадка, откакто щабът му реши, че няма никакъв късмет. Победа за Пулев!/petel.bg


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР