Терористичното нападение в концертния център Крокус сити хол край Москва

...
Терористичното нападение в концертния център Крокус сити хол край Москва
Коментари Харесай

Анкара: Чужда разузнавателна агенция стои зад клането в „Крокус”

Терористичното нахлуване в концертния център " Крокус сити хол " край Москва не би могло да бъде осъществено без поддръжката на непозната разследваща работа. Това съобщи през днешния ден представителят на ръководещата в Турция Партия на справедливостта и развиването (ПСР) Йомер Челик, представен от турската телевизия НТВ, съобщи Българска телеграфна агенция.

Изразяваме откровените си съболезнования на съветския народ във връзка това трагично събитие, уточни Челик още веднъж.

Представете си, че ще организирате просто група хора, които са пристигнали от Близкия изток в търсене на работа, като внезапно ще ги превърнете в професионални нападатели и ще извършите сходна акция. Това не може да се случи без поддръжката на разузнаването на някаква друга страна, посочи представителят на ПСР.

 

 

Такъв вид организация не е нещо, с което ДАЕШ ( " Ислямска страна " ) може да се оправи сама. Такива дейности несъмнено имат спонсор, сподели Челик.

" Ислямска страна " пое отговорност за кървавото нахлуване край Москва на 22 март. 143 души са починали при терористичния атентат, сочи цялостният лист на съветското министерство на изключителните обстановки.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР