Терористичните групи Хамас и Ислямски джихад, действащи в Газа, отхвърлиха

...
Терористичните групи Хамас и Ислямски джихад, действащи в Газа, отхвърлиха
Коментари Харесай

Терористите от Газа отхвърлят да се откажат от властта като част от какъвто и да е мирен план: източници

Терористичните групи Хамас и Ислямски джихад, настоящи в Газа, отхвърлиха воденото от Египет предложение за помирение с Израел, съгласно което екстремистите ще се откажат от властта в подмяна на завършек на войната, настояват източници.

Терористите, направили клането на 7 октомври в Израел, отхвърлиха да вземат участие в едно от най-важните условия, сложени от договарящите в Кайро в неделя: завършек на ръководството на Хамас в Газа посредством съставяне на палестински парламент и осъществяване на свободни избори, съгласно два египетски източника от сигурността.

Терористичните организации вместо това повториха, че единственото нещо, което са подготвени да обсъдят, е замяна на пандизчии, при която повече от 100 израелски заложници ще бъдат освободени в подмяна на стотици палестински пандизчии, държани в израелските затвори.

Но чиновник на Хамас, който беше в Кайро по време на договарянията, добави, че даже замяна на пандизчии ще се състои едвам откакто Израел се изтегли от разкъсваната от во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР