Терористичната групировка „Ислямска държава“ призова бойците си да си отмъстят

...
Терористичната групировка „Ислямска държава“ призова бойците си да си отмъстят
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: „Ислямска държава“ призова бойците си да използват войната в Украйна, за да нахлуят в Европа

Терористичната формация „ Ислямска страна “ прикани бойците си да си отмъстят за убийството на техните водачи и да употребяват съветската инвазия в Украйна, с цел да нахлуят в Европа.

Новият представител на терористите Абу Омар ал-Мухаджир прикани за възмездие за гибелта на Абу Ибрахим ал-Хашими ал-Курайш и шейх ал-Мухаджир Абу Хамза ал-Курайш в аудио известие в „ Telegram “ късно в неделя.

Мухаджир прикани джихадистите да продължат офанзивите си против Европа по време на съветската инвазия, като изрази вяра, че спорът няма да завърши, до момента в който „ кръстоносците не изгорят и териториите им не се разпаднат “.

„ На всички лъвове на халифата и бойците на „ Ислямска страна “ на всички места, в случай че атакувате, атакувайте мощно, с цел да аргументите болежка и тероризирате “, сподели представителят.

През март „ Ислямска страна “ удостовери гибелта на някогашния си водач ал-Курайши и назначи нов водач – Абу ал-Хасан ал-Хашими.

Абу Ибрахим ал-Курайш беше погубен при започване на февруари при интервенция на Съединени американски щати в Северозападна Сирия.

Той стана водач на „ Ислямска страна “ след гибелта на дългогодишният водач Абу Бакр ал Багдади през октомври 2019 година
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР