Терористичната атака в Москва е дело на радикални ислямисти. Това

...
Терористичната атака в Москва е дело на радикални ислямисти. Това
Коментари Харесай

Владимир Путин: Вече знаем кой е извършителят на терористичната атака

Терористичната офанзива в Москва е дело на радикални ислямисти. Това безчовечие може да е единствено връзка в цяла поредност от опити на тези, които са във война с нашата страна от 2014 година от ръцете на неонацисткия режим в Киев. Това съобщи съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 на среща със службите за сигурност, излъчена по държавната телевизия.

" Ние знаем, че закононарушението е осъществено от ръцете на радикални ислямисти, против чиято идеология самият ислямски свят се бори от епохи ", сподели Путин

Той повтори изказванието си, че извършителите на клането предходната седмица са се пробвали да избягат в Украйна, и попита " за какво ".

" Разбира се, належащо е да се отговори на въпроса, защо след осъществяване на закононарушението терористите са се пробвали да отидат в Украйна? Кой ги е чакал там? ", запита съветският държавен глава.

Той сподели, че стрелбата се вписва в " по-широка акция за заплашване " от страна на Украйна.

" Това безчовечие може да е единствено връзка в цяла поредност от опити на тези, които са във война с нашата страна от 2014 година от ръцете на неонацисткия режим в Киев ", сподели Путин, представен от Българска национална телевизия.

Според Путин тези, които са възнамерявали нападението,  " се надяваха да посеят суматоха и разкол в нашето общество, само че срещнаха единение и увереност против това зло ".

Днес Франция се причисли към Съединени американски щати в изказванието, че разузнаването сочи, че Ислямска страна е виновна за офанзивата против концертна зала край Москва, при която бяха убити 137 души, до момента в който Русия продължава да твърди, че Украйна е забъркана.

При терористичната офанзива в концертната сала " Крокус Сити Хол " на 22 март починаха повече от 130 души. Досега Путин не e коментирал формалните изказвания на " Ислямска страна ", че нейни бойци са организирали и направили нападението.

Четирима мъже от таджикски генезис бяха арестувани в ареста по обвинявания в тероризъм в Басманния окръжен съд на Москва по съмнение за осъществяване на офанзивата.

Други трима, също от таджикски генезис, са арестувани по съмнение за съучастничество. 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР