Терминът "WAGs" идва от британските таблоиди през 2002 година. Масово

...
Терминът "WAGs" идва от британските таблоиди през 2002 година. Масово
Коментари Харесай

Най-популярните футболни съпруги в историята

Терминът "WAGs " идва от английските таблоиди през 2002 година. Масово обаче стартира да се използва на Световното състезание през 2006 година. С него се отбелязват съпругите и приятелките на професионалните спортисти (WAGs - Wives and Girlfriends). Те постоянно могат да бъдат видяни по трибуните, както по време на мач, по този начин и на тренировките.

Някои от футболните съпруги са не по-малко известни от известните си половинки, други: са трансформирали "WAG " в специалност.

КОИ СА НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ ФУТБОЛНИ СЪПРУГИ - СНИМКИ

Какво се изисква, с цел да бъдеш футболна брачна половинка?

Според Колийн Рууни, брачната половинка на Уейн Рууни, има доста девойки, които са подготвени на всичко, с цел да се трансфорат в половинка на футболист.

Някои от тях даже теглят заеми, с цел да могат да посещават обичаните клубове на футболистите и да влязат в техния обществен кръг.

Едно е несъмнено: в случай че един път попаднат там, те незабавно се трансформират в обект на медиен интерес, а сумите, които изкарват професионалните спортисти, разрешават богат и разточителен живот.

Разбира се, че не всичко, което свети, е злато. Тъмната страна на този живот е обвързван с доста кавги, изневери и може би обстоятелството, че напорът за футболистите е непрекъснат.

Българският принос
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР