Териториална дирекция Митница Бургас обяви публична продажба чрез търг с

...
Териториална дирекция Митница Бургас обяви публична продажба чрез търг с
Коментари Харесай

Бургаската митница продава на търг златни и сребърни накити

Териториална дирекция Митница Бургас разгласи обществена продажба посредством търг с скрито наддаване на златни и сребърни пръстени, гривни, обеци, медальони, синджири и огърлици с общо тегло 52.920 кг. Златните и сребърните произведения са арестувани при митнически инспекции на Министерство на правосъдието Капитан Андреево в интервала от 2016 година до 2019 година и за тях към този момент са завършили досъдебните и административнонаказателните производства.

В една от групите в търга са включени отнети в интерес на страната 52 златни  пръстена, медальона, синджира, гривни, обици и монети с общо тегло 1550 грама. Накитите са открити  в джоба на връхната дреха и в дамската чанта на жена, която пътува със брачна половинка си от Турция за България. За продажба са оповестени и 11.742 кг сребърни украшения, които са били укрити в 22 пакета в особено направен тайник в зоната към резервоара на рейс, пътуващ от Турция през България за Косово.

За идният търг златните и сребърни бижута са оповестени в 15 групи, а искащите да вземат участие следва да подадат заявление по пример за всяка група поотделно, както и ценово предложение. Купувачите на стоките е належащо да имат позволение за осъществяване на покупко-продажби с благородни метали, според чл.13 от Валутния закон. Всички артикули са с несъюзен статут и след закупуването им следва да се заплатят мито и Данък добавена стойност.

Условията за осъществяване на търга са оповестени в формалната страница на Агенция " Митници “ – секция " Публични продажби “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР