Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Не успяхме да

...
Теренът ни затрудни максимално, така и очаквахме. Не успяхме да
Коментари Харесай

Николай Костов: Такова съдийство срещу Левски е вече тенденция

Теренът ни затрудни оптимално, по този начин и чакахме. Не успяхме да наложим нашия жанр. Доста неприятни взаимоотношения, само че поведохме с 2:0, като загубихме точки от извоюван мач. Няма опрощение, трябваше да бъдем по-добри и по-умни в последните минути. Отново губим точки от извоюван дуел. Това сподели старши треньорът на Левски Николай Костов след равенството с Локомотив Сф 2:2 в столичното дерби от 18-ия кръг на Първа лига.

" Трудно играем без съществени играчи. Очаквах повече от тези, които имат по-малко минути. Пролича си отсъствието на съществени футболисти, а и нямаме добър баланс. Загубихме скъпи точки от този мач ", добави още треньорът на " сините ".

" Имаше и хубави неща, не мога да бъда краен. Не желая да недооценявам Локомотив, мъчно реализуем тим е ", означи Костов.

" Вторият е много противоречив гол, за което би трябвало да кажем нещо, тъй като това е към този момент наклонност против Левски такова съдийство. За мен това е доста противоречива дузпа, която би трябвало да бъде прегледана от ВАР ", съобщи Костов пред медиите след мача.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР