Тепърва ще стане ясно дали ЦСКА - София ще одобри

...
Тепърва ще стане ясно дали ЦСКА - София ще одобри
Коментари Харесай

Предлагат още трима нигерийци на ЦСКА - София

Тепърва ще стане ясно дали ЦСКА - София ще утвърди играчите. Те могат да бъдат " дълготрайна инвестиция за бъдещето " и може да бъдат взети за дублиращия състав. А в случай че покажат качества, да бъдат качени при мъжете. Има и вид за преотстъпването им в тим от Втора лига, където да натрупат опит.
 Дауда Бамба тренира с дублиращия тим на ЦСКА - София Дауда Бамба тренира с дублиращия тим на ЦСКА - София
Техният съотечественик Ефрем Муса към този момент означи дебютното си попадение с фланелката на ЦСКА - София. Той стори това с красиво осъществяване за дубъла при загубата с 1:2 от Рилски състезател в сряда. За последно е играл за втородивизионния египетски Салум.

За последно след тестов интервал с ЦСКА - София подписа Бисмарк Чарлс при започване на 2020 година. През тази календарна година пък несполучливи проби на " Армията " изкараха сириецът Ахмед Осман, мароканецът Алексис Коли, босненецът Харад Хавулич и юношата на Монако Костадин Анев. Предстои да забележим чия орис ще последва Муса.
 Героят на ЦСКА - София: Поставил съм си цел, нека да се случи това, което съм замислил Героят на ЦСКА - София: Поставил съм си цел, нека да се случи това, което съм замислил
Междувременно на " Армията " чакат развиване по възможното привличане на Даниел Овусу от Република България Залцбург.

" Тема спорт "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР