Тепърва ще се запознавам със ситуацията в Министерството икономиката. Още

...
Тепърва ще се запознавам със ситуацията в Министерството икономиката. Още
Коментари Харесай

Министърът на икономиката: Няма да правя чистки, а оптимизация на процеси

Тепърва ще се срещам със обстановката в Министерството стопанската система. Още от първия ден разпоредих цялостен разбор на другите действия в стопанската система и проблемите, които стоят пред нас. Това съобщи пред Нова тв министърът на стопанската система Богдан Богданов.

„ Трябва да поставим много старания, с цел да възстановяваме тона сред институциите, както и сред институциите и бизнеса. Това, което липсваше на бизнеса през последните години, беше предвидимост и непоклатимост. Поставям си го като един от главните цели ”, добави той.

Попитан дали възнамерява чистка в структурите на Министерството на стопанската система, Богданов съобщи: „ Не считам да върша чистки, а да усъвършенстваме избрани процеси, които или не работят, или не са задоволително ефикасни ”.

Според него предаването на властта от служебния кабинет към постоянния не е минало, както би трябвало. „ Една от аргументите беше освобождението на зам.-министрите. Ние целим да има поредност, по тази причина върнах един от хората, който беше освободен - Ирина Щонова ”, разгласи Богданов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР