Тепърва ще има няколко противопоставяния, защото има 4 различни партии

...
Тепърва ще има няколко противопоставяния, защото има 4 различни партии
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Корнелия Нинова убива БСП. Янев, човекът на Радев, е петото парче в четворната коалиция

Тепърва ще има няколко противодействия, тъй като има 4 разнообразни партии в обединението, а Янев като президентски консултант е петото парче. Това съобщи социологът Андрей Райчев пред Би Ти Ви.

Според него няма въпрос, по който президент и държавно управление да се опълчват: “Обратно, в връзките БСП-президент има утежняване. Има някогашен началник на кабинета на Радев, който си разреши страшни антипрезидентски изявления, и в този момент Нинова го прави началник на кабинета си”.

Райчев разяснява и изключването на Кирил Добрев от Българска социалистическа партия: “Това е скандално. Вторият човек, който се кандидатира за ръководител, бива изключен. Това е режим на отмиране на Българска социалистическа партия. Българска социалистическа партия доста пъти е избирала водач, само че в никакъв случай не се е стигало до заличаване на съперника. Вероятността Зарков да завоюва ми се коства извънредно дребна. Корнелия Нинова убива Българска социалистическа партия. Тя ще завоюва лидерския пост, само че ще има една дребна партия”.

Райчев означи, че вътрешнопартийните земетресения в Българска социалистическа партия не биха раздрусали обединението.

" Правителството е в положително състояние. Успяха да съберат 7 милиарда Като прибавим към това и европейски парите пари, то средства ще има. Ковидът не е български въпрос. СЗО споделяха три неща, които се оказаха погрешни. Едното е да носим маски, другото е да вършим затваряне и третото е имунизациите. Ваксината обаче не е решение, броят на болните не понижава. Правителството има за задача да възстановява въпроса. Не съм сигурен обаче, че държавното управление може да ни преведе по този път ", съобщи Андрей Райчев.

Според него бизнесът се усеща неразбираем по въпроса на тока, а държавното управление не може да дава пари непрекъснато.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР