Тепърва има да се говори по теми, предстоят комисии, които

...
Тепърва има да се говори по теми, предстоят комисии, които
Коментари Харесай

Пеевски след отхвърления вот: Нищо не се е успокоило, най-хубавото предстои

" Тепърва има да се приказва по тематики, предстоят комисии, които се оферират ", изясни Пеевски.

Той уточни, че Движение за права и свободи няма да поддържа основаването на краткотрайна комисия по предложение на " Продължаваме промяната-Демократична България ", която да откри дали е имало полицейско принуждение по време на митинга против БФС.

" Или ще има страна или няма. Като желаят да закрият полицията, да внесат проектозакон, това споделих сутрина на Кирил Петков. Какво е направил Калин Стоянов ", попита той.

" Има инспекторат, има прокуратура, има съд, не мога да схвана за какво Народното събрание и депутатите ще проверяват служители на реда, ставаме проверяващ органа, Народното събрание няма тези функционалности ", разяснява Пеевски и акцентира - няма да обезличаваме страната .

ПП-ДБ към този момент внесе в деловодството на Народно събрание на решение за основаване на Временна комисия за инспекция на обстоятелства и събитията, свързани с непозволената приложимост на мощ от страна на Министерство на вътрешните работи против протестиращи жители, осъществени на 16 ноември 2023 година, демонстрира информация на интернет страницата на Народното събрание. Вчера от Българска социалистическа партия обявиха, че ще поддържат такава анкетна комисия.

На собствен ред от Движението ще предложат друга краткотрайна комисия - която да откри, по думите на Пеевски, какво се е случило с министъра и зам.-министъра на електронното ръководство .

Вотът беше смешна история да се прави шоу, загуба на време - по този начин дефинира Пеевски втория несполучлив опит да бъде гласувано съмнение на кабинета.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР