Теорията на немския учен и практик д-р Хамер, който лекува

...
Теорията на немския учен и практик д-р Хамер, който лекува
Коментари Харесай

Немският учен и практик д-р Хамер откри, че всяка лоша емоция удря даден орган (ПЪЛЕН СПИСЪК)

Теорията на немския академик и практик доктор Хамер, който лекува рак в Германия по неповторима система, продължава да е обект на бурни полемики. В нея той разкрива, че ракът е антична стратегия, заложена във всеки човек, която се отключва при мощен потрес или прекарване.
Срещу доктор Хамер се водят неспирни каузи, само че съдийте постоянно отсъждат в негова изгода, тъй като е избавил живота на не един и двама отписани от медицината. Ето и втората част от неговата лекция за психосуматичните причинители на болесттите, които идват от споровете в индивида и към него.

Изборът на фокус на спора става с подсъзнателна асоциация. Така да вземем за пример биологичните спорове, които са свързани с вода и други течности (олио, мляко…), водят до рак на бъбреците, страхът от гибелта – до белодробен рак, а „ глътването на по-голяма хапка, в сравнение с сме в положение да храносмелим “ в психически проект – до рак на стомаха или червата.
Първоначално в животинския свят в действителност е ставало дума за огромна хапка храна, само че за нас това може да бъде прекалено задлъжняване или всевъзможен различен ангажимент, който сме поели и не можем да осъществим. Фокусът обаче не се дефинира от самото събитие, а по-скоро от психическото му значение за нас сега на настъпването му.

Хамер илюстрира това с различен образец – за жена, която заварва брачна половинка си в леглото с друга. Като полово разстройващ спор той провокира рак на матката. Ако вместо това се изживее като спор с колегата, тогава при жена десничарка той води до рак на дясната гърда. Ако чувството от спора е боязън и омерзение, той предизвиква хипогликемия, а при загуба на самоуважение може да се развие рак на срамната кост.
Ако неналичието на самоуважение беше зародила във връзка на състезателен неуспех, а не във връзка със секса, то тогава казусът щеше да се прояви в крайник или ръка, а може би в пръстите или рамото.

Други типични събития, които биха могли да доведат до биологични спорове, са разнообразни обстановки на загуба – на обичан човек, на работа, на скъпо владеене или територия.

Д-р Хамер има вяра, че множеството метастази или вторични тумори се провокират от страха от рака или страха от гибелта вследствие на получената ракова диагноза или негативна прогноза. И в този случай обаче подбуденият конфликт-шок може да не е боязън, а по-скоро яд, възмущение или спор на обособяване от колегата или децата, и тогава туморите ще се появят на разнообразни места. Също по този начин диагностирането на рак на дебелото черво нормално води до второстепенен чернодробен рак поради подсъзнателния боязън от недояждане.

По принцип отчаянието, загубата на вяра и смисъл основават продължителен стрес, който попречва лекуването на рака и другите заболявания, само че не е повода за тях. Според Хамер същинският им извършител е непредвиденият травматичен потрес, за който човек е прочувствено неопитен.

Следният лист изброява някои от връзките сред конфликтните страсти и съответните органи, които те засягат:

Надбъбречна кора: Грешна посока, отклонение от правия път

Пикочен мехур: Грозен спор, мръсни номера

Кости: Липса на самоуважение, комплекс за непълноценност

Млечна жлеза: Конфликт, обвързван с грижи или какофония

Млечен канал в гърдата: Конфликт, породен от разлъка

Лява гърда (при дами десничарки): Конфликт по отношение на дете, майка, дом

Дясна гърда (при дами десничарки): Конфликт с колегата или други хора

Бронхи: Териториален спор

Шийка на матката: Тежка невъзможност, осуетяване, незадоволеност

Дебело черво: Грозен „ несмилаем “ спор

Хранопровод: Нещо, което не може да бъде признато или преглътнато

Жлъчка: Конфликт, обвързван със съревнование

Сърце: Постоянен спор

Черва: Невъзможен за преглъщане яд

Бъбреци: Нежелание за живот, обвързван с вода или течност спор

Ларинкс: Страх или уплах

Черен дроб: Страх от недояждане

Бял дроб: Страх от гибел или задушаване, в това число и боязън за някой различен

Лимфни жлези: Загуба на самоуважение, обвързвана с мястото

Меланом: Чувство на омърсеност, опетненост, оскверненост

Средно ухо: Невъзможност да бъде получена жизненоважна информация

Уста: Нещо, което не може да бъде преглътнато или арестувано

Панкреас: Предизвикващ паника и кахъри спор с хора от фамилията или във връзка завещание

Простата: Грозен спор със полов темперамент или подтекст

Ректум: Страх, че човек е ненужен

Кожа: Нарушена душевна или прочувствена целокупност

Далак: Шок от физическа или прочувствена рана

Стомах: Несмилаем яд, който е преглъщан прекомерно дълго

Тестиси и яйчници: Свързан със загуба спор

Щитовидна жлеза: Чувство на беззащитност

Матка: Сексуален спор

А ето и връзката сред споровете и някои заболявания:

• Диабет и хипогликемия: Жена десничарка развива намалена кръвна захар в резултат на безпокойствие и отвратеност, а в случай че е левичарка, заболява от инсулинозависим диабет. Мъж, който си служи с дясната ръка, развива инсулинозависим диабет от спор на опозиция и битка против нещо, а в случай че е левичар, получава хипогликемия.

• Сърдечен инфаркт: битка за територия.

• Хемороиди: и дамите десничарки с рецесия на идентичността, и мъжете левичари с яд, подбуден от териториални проблеми, в оздравителната фаза ще развият хемороиди.

• Множествена склероза и парализа: некадърност да се избяга, да се продължи напред или да не се отстъпи, или пък неведение какво да се прави.

• Лицева парализа: боязън, че човек ще загуби достолепието си, откакто е станал за смях или се е трансформирал в обект на насмешки.

• Псориазис: обвързван е с спор на обособяване от майка, татко, семейство, дом, другари или домашни любимци.

• Психозите от всевъзможен вид са свързани с едно или повече дейни Огнища на Хамер във всяко мозъчно полукълбо.

• Витилиго, левкодерма: жесток или противен спор на разлъка.

По отношение на СПИН доктор Хамер следи, че никой в никакъв случай не е умирал от него, без преди този момент да са му споделили, че е ХИВ-позитивен, и без да има вяра в това. Заключението е, че тъкмо както и при рака, негативното усещане, обвързвано със СПИН, става причина за опустошителния му резултат.

Левичарите развиват проблеми в страната, противоположна на тази при същинските десничари. Коя ръка е водещата, можете да ревизирате, като наблюдавате коя от двете е от горната страна, когато пляскате. При десничарите всички мускули от дясната страна на тялото са свързани с сътрудниците и вероятно други хора, а от лявата – с децата или личната майка. Промени могат да настъпят в резултат на хормонални промени, да вземем за пример вследствие на използването на противозачатъчни таблетки или менопаузата.

Оздравителната фаза

Началото на СДХ или конфликт-шока е друго от това на други спорове, които претърпяваме в всекидневието си. То провокира непрекъснат стрес, който води до студени ръце и крайници, загуба на вкус и намаляване, бодърствуване и непрестанно връщане на мислите към наличието на спора. Ако той не бъде позволен скоро, продължителният стрес ще докара до характерни признаци и развиване на рак или друга болест написа lechiteli.bg.

Инфо: Марица

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР