Теодора Стефанова се прочу у нас като гадателката на бившия

...
Теодора Стефанова се прочу у нас като гадателката на бившия
Коментари Харесай

Теодора Стефанова: Жените вземат властта догодина, ковид ще ...

Теодора Стефанова се прочу у нас като гадателката на някогашния италиански министър председател Силвио Берлускони. Родената в Стара Загора дама провокира голям интерес със своите прогнози у нас и по света. Канят я в разнообразни телевизионни излъчвания в Европа и Съединени американски щати. Вече 26 години българката е футболен анализатор и коментатор на мачове в малкия екран на Берлускони в Милано.



Гадателката показва неотдавна пред " Марица " качествата си, като позна, че Боби Михайлов ще завоюва борбата с Димитър Бербатов за шефския пост в Българския футболен съюз. А ето новите предсказания на Теодора за най-интригуващите тематики, които вълнуват българите.

Боби Михайлов ще изкара още единствено година в БФС

Теодора Стефанова е безапелационна, че някогашният народен вратар няма да изкара целия мандат отпред на Българския футболен съюз.



" Промените са в ход. Може би ще ръководи година. След това ще му предложат пост в централата на УЕФА в Швейцария, който Михайлов ще одобри. Тогава Бербо седне на неговия стол, само че новия екип го чака доста работа. Дошло е време смяната да се случи. Проблемът не са Боби, Лечков и още 10 индивида. Хаосът е в детско-юношеската школа. В момента нашият футбол е на дъното. Загубата от Швейцария с 0:4 бе следващата горчилка. За националния ни тим предстоят сложни времена. Чудо ще е да се класираме скоро на европейско или международно състезание ", съобщи Стефанова.

" Скуадра адзура " печели баража за мондиала с дузпа

Националният отбор на Италия ще се класира на международното състезание в Катар, макар че левашки изпусна първото място в групата и в този момент би трябвало да играе бараж, предвижда Теодора. Според нея обаче, това ще стане след противоречива дузпа или присъждане на ВАР системата, което ще провокира огромни полемики.

Милан се връща на шампионски престол

Милан с неостаряващия Златан Ибрахимович към този момент върви добре в италианското състезание. Росонерите даже ще станат първенци още този сезон. Единственият тим, който ще ги затрудни, ще е Наполи, безапелационна е Теодора за обичания отбор на Берлускони.

Локо възкръсва през пролетта, Ботев отива в Лига Европа

В момента Локомотив изпитва компликации в шампионата. Според Стефанова това се дължи на изходящите прехвърляния, които направи тимът в отминалите години. Така отборът беше изоставен от основни играчи. Локо обаче ще се ускори и няма да изпадне. През втория полусезон ще създадат няколко мощни мача. За Георги Иванов-Гонзо би трябвало да остане на поста си, защото е значима фигура при " черно-белите ", счита Теодора.

" Президентът Христо Крушарски е човек, който е крепко стъпил на земята. Търпи доста и следи нещата изкъсо какво се случва в отбора. Той дава душата и сърцето за този тим ", прибавя гадателката.

За футболния тим на Ботев тя планува, че ще има промени в управлението през 2022 година.

" Тимът ще изненада всички със мощни прехвърляния през пролетния дял на шампионата. Откакто Антон Зингаревич пое " канарчетата ", нещата там се случват. Стадионът ще се построи и Ботев ще играе в Лига Европа " добавя Теодора.

За тима на Марица, който се състезава във втория ешелон, тя декларира, че ще приключи на пето място в крайното класиране и другия сезон ще влязат в " А " група.

ЦСКА ще даде отпор на Лудогорец

Една сигурна прогноза от Теодора Стефанова е, че Лудогорец още веднъж ще е първенец на България. Този път обаче купата няма да пристигна толкоз елементарно. Причината ще бъде съставът на ЦСКА-София, който ще даде много сериозен отпор на " орлите.

" Виждам, че 2022 година ще е на ЦСКА. Гриша Ганчев и компания ще създадат доста мощни и позитивни ходове ", добавя гадателката.

Тя предсказва положителни месеци следващата година и за другия столичен гранд - Левски.

" Наско Сираков ще откри съществени вложители, които ще стабилизират още повече състава. Промени там ще има по време на зимната подготовка. Предстои на " Герена " възобновяване на детско-юношеската школа ", добавя Стефанова.

Ковид ще господства още четири години

COVID-19 последователно ще отпусне захвата си в целия свят в края на 2025 година, счита българската врачка. Според нея човечеството би трябвало да свикне да живее с този призрачен сън. " Ще има нови способи на лекуване за ковид. Ще се измисли ново лекарство, само че до тогава имунизацията ще е най-хубавият цяр. За да се ваксинират хората, би трябвало да им се изяснява за изгодата от имунизацията, защото има доста комплицирани показа ", изяснява Теодора.

2022-ра ще е годината на дамите в политиката

Новата 2022-ра ще бъде годината на дамите в политиката в международен мащаб. Много дами ще седнат на управителни постове в България и освен тук. Очаква се мощни позиции нежният пол да извоюва в Съединени американски щати, Япония и даже арабските страни.

Преговорите със Северна Македония буксуват

" Деликатно би трябвало да се приказва по тази тематика. Управляващите в нашата страна би трябвало да запазят нашия интерес. Ще има тежки и тромави диалози със Северна Македония ", скептична е Теодора за връзките ни със съседите, които не желаеме да пуснем в чакалнята на Европейски Съюз.

Берлускони отново ще се опитва за президент



" Контактът ми със Силвио Берлускони е жив. Имаме доста добра връзка ", увери Стефанова, която имаше славата на една от любимките на експремиера.

В момента 85-годишният политик си приготвя кандидатурата за президентския избор през 2023 година. Неговата партия " Форца Италия " поддържа държавното управление на Марио Драги. Силвио изигра значима роля за всеобщата имунизация, която се случи на Апенините. Теодора пък не изключва опцията идващият президент на Италия да е жена.

В Пловдив ще се появи още един квартал като " Тракия "



" Каквото и да кажа за Пловдив, ще е малко. Това е магнетичен град. Оставаш без мирис от неговата хубост и културни забележителности. През 2022 година Пловдив ще се развива още повече. Много младежи ще се върнат под тепетата, с цел да заживеят непрекъснато. Ще има доста вложения в инфраструктурата, телекомуникациите и зелената система. Не на последно място ще има доста средства за градския превоз.

Строителството в Пловдив ще ври и кипи следващата година. Не е изключено още един огромен квартал като " Тракия " да изникне ", заключи гадателката на Силвио Берлускони.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР