Теодора Стефанова, известна още като гадателката на Берлускони, е родена

...
Теодора Стефанова, известна още като гадателката на Берлускони, е родена
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони Теодора Стефанова: Предстои световна икономическа криза, ще има големи промени в ЕС

Теодора Стефанова, известна още като гадателката на Берлускони, е родена в Стара Загора. През 1984 година катастрофира. Спътникът й умира на място, а тя е в кома 18 дни. Когато Теодора се разсънва, има цялостна амнезия. Паметта й се връща след 4 дни, само че дружно с нея в главата й стартира да звучи глас, който й разказва предишното и бъдещето на хората. Популярно тя го назовава извънземното Уилсън от планетата Ванфим, само че признава, че това в действителност е сила.
Според най-новите й прогнози българите от чужбина ще стартират да се завръщат назад у нас след 10 години. „ Дори такива от смесени бракове ще се върнат в България и ще оказват помощ с образованието и опита си за построяването на новото бъдеще. България ще е прелестно място. Мултинационално място.

Но с опита, силата, концепциите на тези българи, с техните планове те ще трансформират генерално политиката. Тези деца са с задача. Ще трансформират света, ще трансформират България. След 10 години тръгваме в нова посока, в хубава посока “, безапелационна е персоналната врачка на Берлускони.
Причината емигрантите да се върнат в България Теодора изяснява с огромна икономическа рецесия. „ Ще има промени, трансформации в страни като Италия, Франция, Англия, Германия, даже в Съединени американски щати. Във всички тези страни има разпръснати българи, което е една сила. Тя ще се сплоти, те ще работят дружно “, счита екстрасенската. На фона на икономическата злополука тя предсказва, че България ще бъде атрактивна за задгранични вложители и ще се заформи като център на Балканите за мир и успокоение.

„ За страдание това постепенно ще се задвижи, само че ще настъпят промени и те ще дойдат от младежите “, добавя Теодора. Ясновидката е уверена, че Европа не я чака най-светлото бъдеще и ще има огромни промени на Стария континент. „ Дори и Европейски Съюз няма да е към този момент това, което познаваме. Ще имат проблем най-много с еврото. Ще се наложи и те да дадат път на младежите. Англия ще излезе без договорка, няма да платят “, споделя Стефанова.
Тъй като в Италия тя е извънредно търсена във връзка с футболните мачове, чиито резултати познава съвсем постоянно с безспорна акуратност, Теодора има отношение и към спорта у нас. По нейни думи футболът в България ще се промени тотално, ще се появят нови гении и ще има нови триумфи.

Тя счита, че те ще бъдат реализирани благодарение на Краси Балъков. „ Убедена съм, че ще построи един нов тим. И тези, които са в младежкия тим в този момент, ще са звездите в националния. Ще имаме изцяло нов тим “, разяснява ясновидката на Берлускони.
Тя споделя, че към момента продължава да контактува постоянно с някогашния италиански министър председател. С нейна помощ той постигнал и последните си триумфи – да стане евродепутат и да си купи къща в Брюксел, откъдето ще оказва помощ на Италия да не бъде изключена от Европейски Съюз от мощни страни като Германия и Франция.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР