Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Ина Кънчева и Василена Серафимова разговарят

...
Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Ина Кънчева и Василена Серафимова разговарят
Коментари Харесай

Кризите и възможностите, които носят в „Подкастът на нощта“

Теодора Духовникова, Луиза Григорова-Макариев, Ина Кънчева и Василена Серафимова беседват по тематиката в новия епизод нa подкаст поредицата на Българска национална телевизия

В новия епизод на подкаст поредицата на Българска национална телевизия „ Подкастът на нощта ", водещите Анна Ангелова и Стефан А. Щерев беседват за рецесиите и опциите с Теодора Духовникова и Луиза Григорова-Макариев. По тематиката се включват и специфичните посетители от Париж - Ина Кънчева и Василена Серафимова.

Казват, че рецесиите са нови благоприятни условия. Да преборим старите порядки, да преживеем катарзис, да погледнем вътре в себе си, да създадем равносметка... Дали ще е по този начин с тази рецесия единствено времето ще покаже. Но едно е несъмнено, че откакто всичко това свърши, ще имаме неистова нужда да се докоснем още веднъж до същинския, живия спектакъл. Да останем в залата след края на представлението, да помислим в тъмното, да зададем тези въпроси и да получим тези отговори, които единствено театърът може да ни даде. И да имаме още веднъж шанса да намерим сърцето си като тенекиения човек в „ Хората от Оз "!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР