tenniskafe.comГригор Димитров се завръща отново в действие на първия Мастърс

...
tenniskafe.comГригор Димитров се завръща отново в действие на първия Мастърс
Коментари Харесай

Григор Димитров ще научи първия си съперник в Индиън Уелс във вторник

tenniskafe.com

Григор Димитров се завръща още веднъж в деяние на първия Мастърс за годината в Индиън Уелс, а първия си конкурент ще научи във вторник (10 март). Церемонията по тегленето на жребия ще се организира в 13:00 ч. локално време, което значи 23:00 ч. българско.

Турнирът в Калифорния при мъжете стартира с квалификации на 10-11 март, а началото на срещите от главната скица е планувано за 12 март, четвъртък. Полуфиналите са в събота, 21 март, с начален час 21:00 ч. наше време, а финалът е плануван за неделя (понеделник българско време). Той стартира в 15:30 локално, т.е. 01:30 наше време.

Интересна вест е, че Димитров и Доминик Тийм ще вземат участие на двойковия шампионат. Тандемът ще се събере на корта за пръв път в кариерите на някогашния №3 и сегашния №3. Сред забавните тимове, декларирали присъединяване в конкуренцията, са още Вавринка/Зверев, Гофен/Шварцман, Хачанов/Рубльов и Монфис/Манарино.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР