Тенисистът Ник Кирьос не се е появявал по кортовете повече

...
Тенисистът Ник Кирьос не се е появявал по кортовете повече
Коментари Харесай

Ник Кирьос близо до завръщане на корта

Тенисистът Ник Кирьос не се е появявал по кортовете повече от година и към момента не е ясно по кое време тъкмо ще се завърне в игра. Австралиецът пропусна и четирите мейджъра през 2023 година, както и Откритото състезание на Австралия през сегашния сезон.

Сега обаче, роденият в Канбера играч, дава позитивни сигнали, че се усеща отлично и макар дългото си неявяване поради разнообразни травми, той е твърдо решен да се завърне на корта.

Тепърва ще стане ясно по кое време ще забележим още веднъж в игра 28-годишния тенисист, само че Кирьос показа, че никога няма да прибързва и ще намерения деликатно на кой шампионат в действителност да направи своето дълго чакано завръщане.

„ Към сегашния миг се усещам ужасно и мисля, че скоро ще бъда изцяло подготвен за игра. Не искам да бързам и да подхващам непотребни опасности, защото много дълго време не съм играл и е доста значимо да бъда деликатен. Тепърва ще решаваме коя е най-подходящата конкуренция, с цел да се завърна, само че несъмнено знаците са позитивни. Не желая да давам на никого огромни очаквания, просто разказвам моментната обстановка и се надявам, че нещата ще се развият по най-хубавия метод “, сподели Кирьос.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР