Тенисистът Григор Димитров заяви, че се чувства по-добре и е

...
Тенисистът Григор Димитров заяви, че се чувства по-добре и е
Коментари Харесай

Григор Димитров: Вече съм добре

Тенисистът Григор Димитров съобщи, че се усеща по-добре и е съвсем изцяло подготвен за игра.

26-годишният Димитров от на следващия ден ще падне от четвърто на пето място в международната класация след отхвърли да пази купата си на шампионата в София поради контузия на рамото.

Той ще се завърне на корта на започващия на следващия ден шампионат в Ротердам, където в първия кръг ще играе против японеца Юичи Сугита.

" Рамото ми се възвръща, става все по-добре и по-добре. Почти на 100 % съм. Успях да упражнявам в последните 5-6 дни.

Сервисът ми постепенно възстановява скоростта си Радвам се, че се завръщам на корта, изключително тук в Ротердам, където играх в един от първите ми шампионати като експерт.

Не виждам прекомерно напред. Ще играя мач за мач ",  разяснява Димитров.

Той разгласи, че задачата му е да усъвършенства представянето си в шампионатите, в които не е постигнал положителни резултати през предишния сезон.

" Искам да реализира по-добри резултати на шампионатите, в които не играх добре през предходната година. Искам да се показва по-силно в шампионатите от Големия шлем.

Това е целта на всеки топ състезател. През предходната година направих доста хубави неща на и отвън корта, бях по-постоянен и играх по-силно в огромните мачове, също по този начин печелех и оспорваните срещи.

Когато събереш всички тези съставни елементи, нещата се получават. Бях малко сюрпризиран от себе си през 2017 година, само че физически се усещах подготвен да се боря ", добави той. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР