Тенис барбито София Жук сензационно загатна, че обмисля да прекрати

...
Тенис барбито София Жук сензационно загатна, че обмисля да прекрати
Коментари Харесай

Тенис красавица заговори за оттегляне

Тенис барбито София Жук сензационно загатна, че обмисля да приключи кариерата си. 20-годишната рускиня беше определяна за бъдеща суперзвезда след серия от отлични мачове. За страдание, травми преследваха хубавицата през последната година и тя се отдръпна от кортовете.
View this post on Instagram
A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Mar 20, 2020 at 8:09pm PDT
“Мислех да напиша това от известно време и считам, че е настъпил моментът да го направя. Всеки ден получавам известия с въпроси дали съм спряла да играя тенис, за какво и по кое време ще се върна. Разбирам за какво желаете да знаете и отговорът ми е следният:
View this post on Instagram
A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Feb 20, 2020 at 3:35pm PST
Не съм играла тенис към този момент седем месеца, тъй като от няколко години се боря със съществени травми и постоянно е трябвало да играя с болки. Обичам тениса, само че стигнах до миг, в който желаех да пребивавам без болежка, да помисля за своето здраве и бъдеще. Много хора не схващат какъв брой значима е душевната част, с цел да бъде човек същински благополучен със себе си. Избрах метод да бъда щастлива със себе си, да съм вкъщи и да имам естествен живот. Никога не съм съжалявала за този избор и в никакъв случай на съм била по-щастлива от в този момент ", написа София Жук в " Инстаграм ". View this post on Instagram
A post shared by Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) on Jan 20, 2020 at 10:34am PST
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР