Тенис асоциацията на САЩ съобщи, че плановете за нормалното провеждане

...
Тенис асоциацията на САЩ съобщи, че плановете за нормалното провеждане
Коментари Харесай

US Open остава по план и ще се проведе в Ню Йорк

Тенис асоциацията на Съединени американски щати заяви, че проектите за естественото осъществяване на US Open тази година остават макар пандемията и макар обстоятелството, че страната е най-засегната от Covid-19 в целия свят. Турнирът от Големия шлем в Ню Йорк към този момент остана за интервала 24 август – 13 септември.

„ Нашите проекти да проведем US Open на плануваните дати в Националния тенис център „ Били Джийн Кинг “, с включени почитатели, остават на напред във времето “, оповестиха от USTA, представени от TSN.

От асоциацията прибавиха, че са наясно с несигурността и бързо изменящата се обстановка, като остава преосмислянето на проекта „ мейджърът “ да се организира без фенове. Напоследък се появиха информации, че US Open може да се състои в различен град, като „ Марка “ писа, че Индиън Уелс е огромният претендент. От управата на американския тенис обаче отхвърлят – те не обмислят алтернатива да местят конкуренцията. Бъдещето на шампионата в Ню Йорк ще стане ясно публично през юни.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР