Тенденциите в грима се сменят с честотата на сезоните... Бяхме

...
Тенденциите в грима се сменят с честотата на сезоните... Бяхме
Коментари Харесай

Новият есенен хит: черешов грим за по-изразителна визия

Тенденциите в грима се сменят с честотата на сезоните... Бяхме превзети от трендове като  ягодово момиче и лате грим преди  няколко месеца, само че обществените мрежи към този момент си имат нов любимец, който към този момент се трансформира в една от главните трендове на тази есен - черешов грим.

Въпреки че черешите не са типичния есенен плод, техните наситени нюанси са идеални са есента. От изданието Rambler разкриват по какъв начин да си извършите подобен грим в домашни условия.

„ Черешовият грим “ има два акцента.

Първо , това са нюанси, които могат да бъдат или тръпчиво червени, или в цвят тъмна слива. Те се трансфораха в една от главните трендове за хубост на стилните сцени за сезон есен/зима 2023-2024.

Второ , в този случай акцентът е върху една част от лицето, която би трябвало да се подчертае. Има различни възможни разновидности. Нека разгледаме всеки поотделно в галерията:
 Как да си направиш черешов грим тази есен  Как да си направиш черешов грим тази есен  Как да си направиш черешов грим тази есен  Как да си направиш черешов грим тази есен
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР