Темз и Антон ще бъдат нашите пътеводители в избора на

...
Темз и Антон ще бъдат нашите пътеводители в избора на
Коментари Харесай

Бюгство към плажа с вълнуваща селекция от разкази и Тери Пратчет

Темз и Антон ще бъдат нашите пътеводители в избора на лятно четиво за плажа. Въпреки фината хартия и заплахата от намокряне, феновете на Тери Пратчет няма потребност да се тормозят от това да си вземат фентъзи книга за плажа. Добрата вест е, че цялата класическа поредност на Пратчет е преиздадена с освежена визия и нараснало качество на хартията и кориците.



С книги под завивките - Темз и Антон

Изборът на Антон е част от сбирката за стражите. Книгите се впускат в хумористично и сатирично проучване на закона, реда и правораздаването в " Света на диска. " Тези романи демонстрират еволюцията на Стражата, която се занимава с закононарушения, политически интриги и свръхестествени закани, като в същото време преглежда тематиките за корупцията, предразсъдъците и личностното израстване.

Темз е избрала създателя Емануил Видински и неговата книга “Дом за начинаещи ”. Романът е вълнуващо завръщане при започване на едно юношество, което се разграничава доста от опита на множеството от нас. Въпреки товаемоционалните и моралните проблеми, които тормозят " начинаещите ", са универсални, и това е главната тема. Романът може да се преглежда и като автобиографично произведениена историята за момчето, което пораства независимо надалеч от вкъщи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР